Facultatea de Secretare

Cum in viata tie dat mereu sa aflii lucruri noi,astazi am descoperit si eu ceva.

1.Exista o Facultate de Secretariat si Asistenta manageriala :)) …nu stiam ca iti trebuie si facultate pentru asa ceva

2.Ultima medie de admitere la aceasta facultate este 9.38 (cea mai mare medie este a unui barbat)

3.Un barbat vrea sa fie secretara ?!? …are media de admitere 9.38 si ghiciti ce >vrea sa fie secretara! {Probabil e gay si va dori sa fie numit „asistent”}

4.Imi si imaginez ce mandrii sunt parintii „barbatului” de meseria pe care si-a ales-o.Imaginati-va zambetele de fetele prietenilor parintilor cand acestia le vor spun ce meserie si-a ales baiatul lor.

Cat respect vor primi acesti parinti in urma aflarii vestii.

Imaginati-va zambetele de pe fetele prietenilor „barbatului”care acum,cu siguranta le-a castigat respectul.Sunt sigur ca de acum intotdeauna va fi primit cu zambete in randului prietenilor sai.
Imaginati-ca invidia de pe fetele prietenelor „barbatului”.Sunt sigur totusi ca si lor le-a castigat respectul.:))

” Media ultimului admis la Facultatea de Secretariat si Asistenta manageriala din Universitatea Bucuresti a fost 9,38. Pe locul intai, cu cea mai mare medie, s-a situat un barbat.

Potrivit informatiilor furnizate de secretariatul facultatii, anul acesta concurenta a fost foarte mare, de aproape sase candidati pe loc.

254 de candidati, cei mai multi de sex feminin, au concurat anul acesta pe cele 45 de locuri fara taxa disponibile pentru anul universitar 2008-2009 la Facultatea de Secretariat si Asistenta manageriala.

La concursul de admitere au participat si 14 candidati de sex masculin, din care au intrat doar doi, unul fiind si cel care a avut media cea mai mare la admitere.

Departajarea candidatilor s-a facut in functie de media de absolvire a liceului si de cea de la bacalaureat.

La Facultatea de Secretariat si Asistenta manageriala studentii vor urma, timp de trei ani, cursuri de stenografie si tehnici de scriere rapida, statistica, arhivistica, comunicare organizationala, informatica pentru birou si contabilitate.”

Comments on: "Facultatea de Secretare" (2)

  1. […] Facultatea de Secretare Mon Nov 22, 2010 19:57 pm Cum in viata tie dat mereu sa aflii lucruri noi,astazi am descoperit si eu ceva. 1.Exista o Facultate de Secretariat si Asistenta manageriala ) …nu stiam ca iti trebuie si facultate pentru asa ceva 2.Ultima medie de admitere la aceasta facultate este 9.38 (cea mai mare medie este a unui barbat) 3.Un barbat vrea sa […] […]

  2. Mda… Ar trebui sa discriminam si noi barbatii, cum nici ei nu accepta ca noi sa ocupam anumite functii doar pt. ca sunt „treburi de barbati”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: